Ungdomsfestivalen i Smålandsstenar

Ungdomsfestivalen i Smålandsstenar

Ibland går vi på små event och ibland på stora event. Samma sak gäller de event vi anordnar. Den här gången fick vi ha en liten monter på Ungdomsfestivalen 2022.

Det bjuds inte bara på gaming och e-sport under festivalen, utan barn och ungdomar får uppleva en hel del saker som radiostyrda bilar, lego-bygge, bio, hoppborgar, massor av snacks och livekonsert mot slutet av festivalen.

Vi var på plats och representerade oss samt Consolidate och Druidz E-sport. Med oss hade vi en dator med 4k gaming och en klassiker på Xbox One X, Gang Beasts. Vi bestämde oss för att ha en liten tävling och den som vann i Gang Beasts fick en liten ”goodie bag” som vi hade förberett med diverse gaming-relaterade småsaker.

Det var riktigt härligt att se så många ungdomar i vår monter, det var fullt ös hela dagen och vi ser fram emot nästa gång!

Profilbild för Rebecka Ambrus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andreas Westman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.