Consolidate 2022

Consolidate 2022

Consolidate är ett projekt där vi vill att allmänheten ska få chansen att få se och prova på spel och e-sport. Under våren har vi haft tre event, i Gislaved, Nässjö och Huskvarna.

Under två dagar har vi bjudit på e-sport där lag har fått anmäla sig för att tävla om prispengar och Dreamhack Summer 2022 lan-biljetter.

Eventen har alltså varit helt gratis där besökare också har fått lyssna på föresläsningar och fått prova på spel så som League of Legends, olika spel på Xbox One samt Virtual Reality (VR).

Tack vare sponsorer och utställare från kommunens alla hörn så har eventen minst sagt blivit lyckade.

Tack till Värnamo Nyheter, P4 Jönköping och Sveriges Radio för att ni kom och samtalade med oss. Intervjuerna finns uppe på respektives hemsidor att läsa/lyssna på.

Tack för att ni kom och kallade oss för Mini-Dreamhack, för det är precis det vi har velat att uppnå!

Vi på Bitemind Studios kände att det äntligen var dags att göra något nu när pandemin hade börjat trappa ner. Det är dock en väldigt stor utmaning att få både besökare till eventen, men också funktionärer som ska vara med och bygga samt hjälpa till att göra eventen till verklighet.

Vi ser även att eventen kan fortsätta att lyckas och växa till att bli något stort – därför söker vi volontärer igen, då vi redan har blivit bokade under hösten samt under året som kommer!

Vi blickar framåt mot Consolidate 2023

Vi har redan bokat in event inför kommande året och vi kan knappt vänta på att få bjuda er på mer av spel-och e-sportsvärlden! Vi kommer att satsa mycket på känslan att gå på en mässa, vi vill ha fler utställare och mycket mer variation att uppleva. Tveka inte att höra av er om ni har några tips och idéer.

Följ oss på våra sociala medier för fler uppdateringar kring Consolidate och andra event som kommer!

För Engelsk version på detta inlägg, besök gärna Druidz.

Profilbild för Rebecka Ambrus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andreas Westman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.