FEST

Hyra Ljud

Vi har ljudpaket i olika storlekar och i flera format. Behöver du hyra ljud för en trubadurkväll eller en Dj-kväll. Vi har flera olika paket som vi gärna hjälper er att sätta ihop.

Hyra Ljus

Här har vi samlat allt ljus. Paket som är enkla att hantera. Vi har små smidiga paket som skapar en fin atmosfär på festen eller bröllopet. Hör av er så plockar vi fram rätt grejer för er.

Barnkalas

Fyller ert barn år och önskar sig en riktigt cool fest med mycket underhållning? Vi hjälper er med att sätta ihop ett roligt och bra barnkalas! Vi kan erbjuda maximalt med gaming på flera Xboxar och datorer för alla gäster att spela på. Andra teman kan också ordnas om så önskas, vi har utrymmet med ljud och häftigt ljus! Dessutom kan vi hjälpa er att ordna en tema-tårta, vad sägs om Fortnite eller Minecraft?

Studentfest

Här har vi samlat allt som passar en studentfest. Vi hjälper till med allt från ljus och ljud till artister. Vill ni ha en skön Dj-spelning eller en trevlig trubadur så har vi utrustningen och artisterna.

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.