Pressträff i Vimmerby

Pressträff i Vimmerby

Planneringen är gjord och avtalen är klara. Innehållet är spikat nu är vi redo för att göra Consolidate i Vimmerby 2024.
Tillsammans med Vimmerby Kommun och Teknik College kommer Druidz E-Sport och Bitemind studios bygga Vimmerbys största spelevent med inriktning spelkultur för alla.

Vi tycker detta skall bli så roligt att få lyfta spelkultur och få träffa spelintresserade i Vimmerby.

På plats i Vimmerby kommer lokalaföretag, skola och fritidsgården vara på plats men med oss har också Consolidate en butik med sig som heter Kopplat.se. Där finns kablar, laddare och gaming gear för alla. Vi har ju också såklart med Husqvarna AB , Tekken 8 från Bandai Namco, Bright Gambit med massor av roliga Indie-spel för alla åldra och smaker. Möjlighet att prova på SimRacing och E-Sport hos Druidz E-Sport Sweden. En värld av Lego kommer med finnas att kolla in tillsammans med Sergio. Female Legends finns på plats för att berätta om sin verksamhet kring e-sport och coachning.

För er som vill sitta ner och få inspiration eller en bredare bild av gaming så erbjuder Consolidate också föreläsningar, dessa finner man under Consolidate Workshops som händer vid två tillfällen om dagen. Här kan man få ta del av Pontus Skjöld som pratar om att gå från skoltrött till VD , Sven Flink om hur man som senior kan hitta en plats inom gaming. Andreas Westman kommer prata myter om spel och ämnet skärmtid. Timmy Berglund från Ljunghäll AB berättar sin historia kring gaming och industri jobbande.

Så missa inte Consolidate i Vimmerby 11 – 12 Oktober. Dörrarna öppnas 14:00 och stänger 20:00 båda dagarna. Plats: Hotell Ronja Stora Mässhallsgatan 16.

Profilbild för AndreasW

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *