Bitemind Studios ABAlla vi som jobbar med Bitemind Studios älskar vad vi gör och vi gör det för vår passion att skapa en fantastisk stund för besökare och publik.

Bitemind Studios AB startades 2015 i Jönköping. I mitt arbete som ljudtekniker har jag alltid jobbat med människor och för människor. Jag har alltid känt ett stort ansvar och förtroende att skapa magi av andras artisteri. 

Vi jobbar nu mer med allt från tv produktioner i liten lokal anda som Husqvarna FF magasinet på Youtube eller med massiva vecko långa sändningar som Mountainbike EM 2016 eller Junior SM i Skidor


 Jag har alltid känt ett stort ansvar och förtroende att skapa magi av andras artisteri. 

Andreas Westman – CEO

Vårt mål är att unga individer skall få möjlighet att växa och odla sin karriär. Vi jobbar därför oftast med en stor blandning av proffs och amatörer. Vi jobbar med den senaste tekniken och försöker alltid vara tidiga med det nya. Från 8K kameror, drönare och gimbals till digitala ljudbord och streaming teknik. 

Vårt kunnande är mång årigt arbete som ljudtekniker, musiker, Liveproducenter, programerare och ljustekniker. Hos oss finns det allt från snickare till E-sportare och därför har vi en så fantastisk bredd och spets. 

Alla vi som jobbar med Bitemind Studios älskar vad vi gör och vi gör det för vår passion att skapa en fantastisk stund för besökare och publik.