Smeden är där det händer.

Bitemind studios tillsammans med ABF har sina lokaler i huset Smeden som ligger i det fantastiska området Smedbyn. Varje sommar fylls Smedbyn av aktiviteter och ungdomar. I år är allt lite speciellt men vi försöker skapa en sommar fylld av aktiviteter, vänskap och arbetserfarenhet. I Smeden får ungdomarna skapa saker själva med ledarna som stöttning.

Vi jobbar vidare som vanligt.

Luka sköter en av kamerorna under Livesändningen med trubadurerna Alec och Maja – Bitemind Studios, Smeden

Denna sommar jobbar vi med flera projekt, några nya och några gamla. Momentum Podcast fortsätter LIVE hela sommaren på Onsdagar som vanligt och Musik På Distans fortsätter också hela sommaren som vanligt på Onsdagar kl. 14:30.

Teater för Barn i coronatider.

Teater Trolljakt – Teaterscenen Smedbyn

Nytt är att vi har sommarjobbare och feriepraktikanter hos oss hela sommaren som kommer jobba med Event. Deras uppgift är att planera och beställa 5 teaterföreställningar för barn. Ungdomarna får boka Scen, Ljud och Ljus samt planera sommaren. De är också delaktiga i produktionen då de kör ljudet eller bygger scen.

Digital Inkludering i samarbete med Jönköpings Kommun och ABF

Vi jobbar också med ett digitalkultur projekt där ungdomar hjälper äldre med digitala verktyg . Det är allt ifrån kontakt med barnbarnen till fotografera och skapa inlägg på Instagram eller göra bank ärenden.

Rebecka övervakar sändningarna där sommarjobbaren Toby sköter bildmixern – Bitemind Studios, Smeden
Luka och Toby planerar och försöker lösa tekniska problem – Bitemind Studios, Smeden

Leave a Reply