Vi satsar hårt på vår Youtube-kanal

Visste ni att varje onsdag kl. 20.00 kan ni se Momentum Podcast live via BiteMind Studios AB Youtube-kanal? Är det så att ni missar livesändningen kan ni alltid kolla på avsnittet efteråt. Där pratar vi om allt mellen Spel till nyheter inom E-sport. Dessutom tar vi upp andra diskussioner som pågår i världen som tex livshotande sjukdomar.

Hursomhelst så kommer ni att kunna titta på andra videor som finns uppdelade i spellistor som bland annat Recensioner och presentationer av utrustning som finns under Gear. Vi har även andra videor så som E3 coverage och andra småprojekt.

Vi har även en annan podcast som är live varannan fredag av Oscar och Andreas som pratar om allt mellan himmel och jord som heter Talk in Time. Där har de fått låna vår utrustning och vi hjälper även till med att sprida deras podcast på våra sociala medier.

Ett nytt projekt har precis blivit fött då Alec och Maja, som är våra “trubadurer”, fick en fantastisk idé om att spela Musik på distans. Nu när situationen ser ut som det gör så kan Alec och Maja inte hälsa på vård och omsorg för tillfället. Deras idé om att fortsätta deras uppträdande, fast online, har hos vård och omsorgen blivit väldigt uppskattat och de kommer fortsätta att spela för dom varje onsdag kl. 14:30 via vår Youtube-kanal.


Är ni intresserade att fylla på med mer varierande innehåll så tveka inte att kontakta oss eller besöka vår studio i Huskvarna.

För er som söker en liveproduktion, hör av er till oss, vi har gjort allt ifrån Mountain Bike EM till Junior SM i skidor. Vi kan också komma till just ert företag eller förening för att hjälpa er med att filma era videor samt innehåll.

Leave a Reply