Dreamhack Summer 2019

Under Dreamhack Summer 2019 fick vi på BiteMind Studios AB hjälpa till i en monter genom att med vår utrustning låta ett företag visa upp sitt kommande spel. Dessutom fick vi bemanna stationen för att berätta mer om spelet och hur det kommer att fungera.

Blackfox Studios AB har alltså utvecklat ett spel som kommer kallas Dreadlands och under eventet fick gäster prova på alpha-versionen. Dreadlands är ett strategispel som är gjord för att spela med vänner, men också med datorn. Den är tur-baserad vilket innebär att man spelar sin tur varannan gång där man får använda sina gubbar, egenskaper och kort för att besegra sin/sina motståndare. Just under Dreamhack hade Blackfox ordnat ett uppdrag som skulle gå lätt och snabbt att vinna, hämta lootboxen och ta med den till din hemmabas. När spelet väl lanseras kommer det att finnas mer och varierande uppdrag.

Beta-versionen kommer ut i Juli och då kan ni gå in på playdreadlands.com för att registrera er och ladda ned spelet hemma för att testa det. Våra besökare var ytterst nöjda med alpha-versionen!

Vi vill också tacka Fatshark för denna möjlighet och samarbete.

Behöver ni också hjälp med att smycka er monter med coola lampor och utrustning för att visa spel och andra nyheter? Kontakta oss gärna, information hittar ni på hemsidan! Vi ses i er monter.

Leave a Reply