E3 coverage 2019

I år var vi underbemannade under E3 coverage 2019, men det stoppade inte oss från att göra en kanon-show för våra tittare världen över!

Varje år sänder vi live tillsammans med ctrlaltelite.se för att rapportera till er vad som händer under presskonferenserna där företag så som Microsoft, Ubisoft och Nintendo berättar om deras kommande spel. I vår studio i Huskvarna, Smeden, bygger vi en talkshow där vi har två programledare där de diskuterar inför presskonferenserna och även berättar om deras reaktioner efteråt. Dessutom har vi “Let’s plays” i soffan och tävlingar där våra tittare får chansen att vinna spel, tack vare våra underbara sponsorer!

I år sände vi live via YouTube, Twitch och Mixer mellan 9-11 juni under dag och natt. Egentligen kör vi livesändning nonstop men i år fick vi ha pauser, vilket var välbehövligt då vi inte hade några som kunde ersätta programledarna, eller teknikern i kontrollrummet för den delen.

Vi tyckte att showen blev en succé och vi kan knappt vänta tills det är dags att börja sända E3 coverage 2020!

Behöver ni hjälp med att sända er talkshow eller liknande livesändningar? Tveka inte att ta kontakt med oss där vi kan erbjuda massvis av bra utrustning för att göra er show till den bästa!

Leave a Reply