Vardagsrummet joinar BiteMind familjen!

Vardagsrummet är en podd och plattform som är skapad för öppna diskussioner och utbyten av idéer och åsikter. I podden diskuteras olika samhällsfrågor tillsammans med den inbjudna gästen.
Personerna som driver podcasten är inga mindre än Ahmed Omar, Mustafa Abadir, Mostafa Mohamud och sist men inte minst; Mose Mohamud.

Välkomna in i BiteMind familjen! Hur känns det?
– Det känns superkul och spännande! Vi vill dessutom passa på och tacka för ert varma välkomnande!

Vad handlar eran podd om?
– Vardagsrummet är en plattform som vill motivera samt inspirera människor i alla åldrar med alla olika typer av bakgrunder. Vi intervjuar våra olika gäster och diskuterar aktuella händelser samt samhällsrelaterade ämnen.

Vad har ni för mål med podden?
Målet med podden är att utöka vår och andras kunskap igenom diskussion. Vi tror att det är igenom diskussion med andra som inte delar samma bakgrund, ökar kunskap och förståelse och därmed bryter vi samhällsbariärer. Att fortsätta motivera och inspirera våra följare är något vi vill fortsätta med.

Vad är det sjukaste som har hänt någonsin under en inspelning?
– Haha, tror faktiskt inte att det har hänt något ”skumt”! Förutom att vi kanske är lite speciella…

Vart någonstans är Vardagsrummet™ om 5 år?
– Vardagsrummet är om 5 år, med rätt marknadsföring, inställning och mycket hårt arbete, en plattform som sträcker sig utöver en mängd olika medier. Förutom att finnas på olika medier planerar vi även i framtiden att arrangera olika events, där vi för öppna diskussioner.

Vardagsrummet är tillgängligt på SoundCloud, Spotify och gänget jobbar på att få finnas med på vanliga poddappar med.

Leave a Reply