Tre poddar på en dag

I fredags slog vi rekord i studion. Tre podcast inspelningar på en dag och två av dem var helt nya hos oss. Självklart skall vi ge er en intervju och en liten bakgrund på alla våra poddar men det kommer i senare nyhet.

Kontrollrummet under inspelning

Men just nu har vi fyra podcasts som spelas in hos oss. Momentum Podcast, The facking generation , Vardagsrummet och Strågagenierna. Alla poddarna har sina utmaningar som tex Momentum podcast är en live sänd podcast på youtube samtidigt som vi spelar in den och den finns som vanlig podd också, eller Strågagenierna som är allt från 5 personer till 8 och alla skall höras och få plats.

Självklart är detta roliga utmaningar och självklart löser vi ju detta. Vill ni se en mer ingående tech genomgång kommenterar gärna på nyheten.

Leave a Reply